Uw (inter)nationaal transportbedrijf in Bocholt

Contacteer ons

Uw (inter)nationaal transportbedrijf in Bocholt

Contacteer ons

Uw (inter)nationaal transportbedrijf in Bocholt

Contacteer ons

Uw (inter)nationaal transportbedrijf in Bocholt

Contacteer ons
/

Transport op maat

Het bedrijf biedt een breed scala aan transportdiensten en kan werken met zowel open als gesloten opleggers, geschikt voor diverse sectoren. Of het nu gaat om leveringen binnen het land of internationale zendingen, het team onder leiding van Tony Bosmans zorgt voor een efficiënte en betrouwbare uitvoering.

Featured Icon

NATIONAAL TRANSPORT

VTB-Group is dé betrouwbare partner voor nationaal transport vanuit Bocholt. Wij staan garant voor een nauwgezette en punctuele service voor zowel communautaire als intracommunautaire goederenstromen.

Lees meer
Featured Icon

INTERNATIONAAL TRANSPORT

Bent u op zoek naar een deskundige op het gebied van internationaal transport? Dan kunt u met vertrouwen aankloppen bij VTB-Group. Wij bieden slimme en efficiënte transportoplossingen.

Lees meer

Tony Bosmans, de gepassioneerde zaakvoerder, heeft het bedrijf met veel toewijding overgenomen van zijn grootvader. Hij draagt de trots van de familiezaak met respect en zet zich in voor zowel nationaal als internationaal transport.

Met zijn jarenlange ervaring en diepgewortelde kennis van de transportindustrie, heeft Tony Bosmans een professionele benadering ontwikkeld die heeft bijgedragen aan het succes van het bedrijf. Hij hecht veel waarde aan samenwerking en streeft ernaar om een sterke band op te bouwen met tal van tevreden klanten.

De traditie en het vakmanschap van de familiezaak zijn diep geworteld in het DNA van het bedrijf en Tony Bosmans zet zich met passie in om deze erfenis voort te zetten. Hij begrijpt het belang van betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening en streeft ernaar om de verwachtingen van zijn klanten te overtreffen. 

Transport op maat

De onderneming beschikt over meer dan tien jaar aan expertise en biedt een breed scala aan diensten met behulp van een modern wagenpark en een gemotiveerd team van professionals. We zijn gespecialiseerd in zowel nationaal als internationaal transport van goederen binnen de Benelux, Frankrijk en Duitsland, en we kunnen ook andere Europese bestemmingen bedienen op aanvraag.

Zijn het nu open of gesloten opleggers, goederen met speciale afmetingen of containervervoer, bij VTB-Group passen we ons flexibel en snel aan elke specifieke situatie aan en bieden we transport op maat. Ons uitgebreide wagenpark bestaat uit voertuigen van gerenommeerde merken zoals DAF en Volvo, die in eigen beheer worden onderhouden. Bovendien voldoen al onze voertuigen aan de strengste milieu- en veiligheidsnormen, waardoor we zorg dragen voor het milieu en de veiligheid van uw goederen tijdens het transport.

Open en gesloten opleggers

Tony Bosmans, de zaakvoerder van het bedrijf, draagt met grote toewijding en respect het erfgoed van de familiezaak. Dit goed gevestigde bedrijf heeft zijn succes te danken aan een professionele aanpak en een nauwe samenwerking met vele tevreden klanten.

Het bedrijf kan werken met zowel open als gesloten opleggers, en bedient diverse sectoren. Het team van drie ervaren chauffeurs beschikt over alle benodigde vergunningen en certificaten om zelfs goederen met een volume tot 27 meter lang, 3,5 meter breed en 4,3 meter hoog te vervoeren.

VTB Group

Het bedrijf biedt een breed scala aan transportdiensten en kan werken met zowel open als gesloten opleggers, geschikt voor diverse sectoren.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0497 60 47 93
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0651.672.724

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Rademakersstraat 70-72 3950 Bocholt

Gratis offerte

Wij staan klaar om u te voorzien van alle benodigde details en kunnen een gedetailleerde offerte op maat maken voor uw specifieke transportbehoeften.