VTB GROUP

Ervaren medewerkers in nationaal en internationaal transport Contacteer ons

Nationaal transport met een stipte service

VTB-Group is dé betrouwbare partner voor nationaal transport vanuit Bocholt. Wij staan garant voor een nauwgezette en punctuele service voor zowel communautaire als intracommunautaire goederenstromen.

Bij VTB-Group hechten we grote waarde aan de kwaliteit en efficiëntie van ons transport. Voordat onze voertuigen vertrekken, worden ze grondig gecontroleerd en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze in optimale staat verkeren. Deze zorgvuldige aanpak zorgt voor een vlotte en probleemloze doorstroming van het transportproces.

Tijdigheid is van cruciaal belang in de logistieke sector. Daarom streven we er altijd naar om onze leveringen stipt uit te voeren. Onze goed onderhouden voertuigen en ervaren chauffeurs dragen bij aan een efficiënt en betrouwbaar nationaal transport.

Bij het vervoer binnen België of naar naburige landen, kunt u vertrouwen op VTB-Group als uw partner vanuit Bocholt. Onze toewijding aan kwaliteit, stiptheid en klanttevredenheid maakt ons de ideale keuze voor uw nationale transportbehoeften.

Transport bouwsector

VTB-Group heeft zich gespecialiseerd in het transport voor de bouwsector. We begrijpen de unieke behoeften en uitdagingen van de bouwindustrie en bieden op maat gemaakte transportoplossingen die specifiek zijn afgestemd op deze sector.

Zoekt u het vervoer voor uw bouwmaterialen, machines, apparatuur of andere goederen die nodig zijn voor bouwprojecten, wij hebben de expertise en ervaring om uw transportbehoeften te vervullen. Onze chauffeurs zijn goed bekend met de bouwplaatsen en hebben de nodige kennis om uw goederen veilig en efficiënt te vervoeren.

We beschikken over een modern wagenpark met diverse voertuigen die geschikt zijn voor het transporteren van bouwgerelateerde goederen. Onze voertuigen zijn uitgerust met de juiste apparatuur en beveiligingsmechanismen om ervoor te zorgen dat uw lading veilig en onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt.

Bij VTB-Group begrijpen we dat tijdigheid en betrouwbaarheid essentieel zijn in de bouwsector. Daarom streven we ernaar om uw goederen op de afgesproken tijd te leveren, zodat uw bouwprojecten geen vertraging oplopen. 

Transport evenementensector

Met onze uitgebreide ervaring en expertise in evenemententransport kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect aansluiten bij de specifieke vereisten van uw evenement. Of het nu gaat om een concert, festival, beurs, sportevenement of een ander soort bijeenkomst, we zorgen voor een naadloos en betrouwbaar transport. 

Ons team van professionals begrijpt de tijdgevoelige aard van evenementen en streeft ernaar om uw goederen op tijd op de locatie te leveren. We beschikken over een modern wagenpark met de juiste uitrusting en beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw kostbare apparatuur en materialen veilig en onbeschadigd arriveren.

Daarnaast kunnen we ook ondersteuning bieden bij het laden en lossen van goederen op de evenementen locatie. Onze ervaren chauffeurs werken nauw samen met uw team om een soepele logistieke operatie te garanderen. 

Hoogtechnologische boordcomputers

Bij VTB-Group staat klanttevredenheid altijd op de eerste plaats. We streven ernaar om efficiënte en hoogwaardige oplossingen te bieden voor al uw binnenlandse transportbehoeften. Ons doel is om aan uw specifieke vereisten te voldoen en ons transport naadloos af te stemmen op de industrie waarin u actief bent.

Om ervoor te zorgen dat uw goederen in goede handen zijn, zijn onze voertuigen uitgerust met geavanceerde boordcomputers. Deze hoogtechnologische systemen stellen ons in staat om uw lading op elk moment te traceren, zodat u altijd op de hoogte bent van de locatie van uw levering. Dit biedt u gemoedsrust en volledige transparantie gedurende het hele transportproces.

Bij VTB-Group weten we dat elke klant unieke wensen en instructies heeft. Daarom zorgen we ervoor dat leveringen en afhalingen volgens uw specifieke voorkeuren verlopen. We luisteren naar uw behoeften en zorgen ervoor dat onze dienstverlening aansluit op uw verwachtingen. 

Open en gesloten opleggers

VTB-Group heeft de flexibiliteit om zowel met open als gesloten opleggers te werken, waardoor we verschillende sectoren kunnen bedienen. Onze ervaren chauffeurs, die onderdeel uitmaken van ons team van drie, beschikken over alle vereiste vergunningen en certificaten om zelfs goederen met afmetingen tot 27 meter lang, 3,5 meter breed en 4,3 meter hoog te vervoeren.

Of het nu gaat om standaard goederen, goederen met speciale afmetingen of containervervoer, wij passen ons snel en flexibel aan elke specifieke situatie aan. We begrijpen dat elke lading uniek is en vereist dat er zorgvuldig mee wordt omgegaan.

Om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de hoogste normen op het gebied van milieu en veiligheid, onderhouden we ons uitgebreide wagenpark van DAF en Volvo in eigen beheer. Onze voertuigen zijn uitgerust met moderne technologieën en voldoen aan de strengste milieu- en veiligheidsnormen (euro 6 norm). 

Vraag een offerte aan

Indien u nog verdere informatie wenst of als u één of meerdere vragen heeft met betrekking tot het nationaal transport van VTB-Group, zowel in Bocholt als ver daarbuiten, raden wij u ten zeerste aan om vandaag nog contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te voorzien van alle benodigde details en kunnen een gedetailleerde offerte op maat maken voor uw specifieke transportbehoeften.

VTB Group

Het bedrijf biedt een breed scala aan transportdiensten en kan werken met zowel open als gesloten opleggers, geschikt voor diverse sectoren.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0497 60 47 93
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0651.672.724

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Rademakersstraat 70-72 3950 Bocholt

Gratis offerte

Wij staan klaar om u te voorzien van alle benodigde details en kunnen een gedetailleerde offerte op maat maken voor uw specifieke transportbehoeften.