VTB GROUP

Ervaren medewerkers in nationaal en internationaal transport Contacteer ons

Internationaal transport naar alle bestemmingen

Bent u op zoek naar een deskundige op het gebied van internationaal transport? Dan kunt u met vertrouwen aankloppen bij VTB-Group. Wij bieden slimme en efficiënte transportoplossingen waarmee we moeiteloos industriële gebieden in heel Europa kunnen bereiken. Ons doel is om leveranciers en klanten op de meest gunstige voorwaarden dichter bij elkaar te brengen.

Als ervaren transportbedrijf begrijpen we de complexiteit en uitdagingen van internationaal transport. We beschikken over de nodige expertise en logistieke mogelijkheden om uw goederen veilig en op tijd naar bestemmingen in heel Europa te vervoeren.

Bij VTB-Group streven we ernaar om uw internationale transportbehoeften te begrijpen en te vervullen. We optimaliseren onze routes en zetten ons in om kostenefficiëntie te realiseren, zodat we uw leveringen op een gunstige manier kunnen verzorgen. 

Bestemmingen

Naast de Benelux, Duitsland en Frankrijk zijn we ook in staat om transport naar andere Europese bestemmingen te verzorgen. We begrijpen dat elke klant unieke transportbehoeften heeft, en daarom zijn we bereid om in overleg andere bestemmingen te verkennen en op maat gemaakte oplossingen te bieden.

Ons ervaren team beschikt over uitgebreide kennis van internationale regelgeving en douaneprocedures, waardoor we u kunnen ondersteunen bij het vlot passeren van grenzen en het afhandelen van administratieve vereisten.

Als u goederen wilt transporteren naar bedrijven of distributiecentra, wij zorgen ervoor dat uw lading op tijd en in optimale staat op de plaats van bestemming aankomt. Met ons uitgebreide netwerk van betrouwbare partners en ons modern wagenpark kunnen we aan al uw internationale transportbehoeften voldoen. 

Verbeter uw concurrentiepositie

VTB Group heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een prominente speler op de Europese markt. Deze groei hebben we weten te realiseren door een breed scala aan transportoplossingen aan te bieden, ondersteund door moderne IT-systemen en een uitstekend wagenpark.

Met onze uitgebreide kennis van de Europese markt en ons vermogen om te opereren in diverse industrieën, kunt u met een gerust hart vertrouwen op VTB Group om uw concurrentiepositie te verbeteren. Aan alle uitdagingen en kansen die gepaard gaan met internationaal zakendoen, kunnen wij u waardevolle inzichten en ondersteuning bieden.

Wat ons onderscheidt, is onze volledige controle over het transportproces. We hebben de expertise, middelen en infrastructuur om uw goederen veilig en op tijd te leveren. Door het beheersen van elk aspect van het transport, van planning tot uitvoering, kunnen we een consistente en betrouwbare dienstverlening garanderen. 

Uw vragen zijn welkom

Wellicht heeft u na het verkennen van de internationale transportoplossingen nog enkele vragen. We moedigen u aan om zonder aarzelen contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u van de nodige informatie te voorzien.

Door contact met ons op te nemen, kunt u meer inzicht krijgen in onze diensten, tarieven, beschikbaarheid en de mogelijkheden die we bieden. Ons ervaren team zal met plezier naar uw wensen luisteren en u begeleiden bij het vinden van de meest geschikte oplossing voor uw internationale transportbehoeften.


VTB Group

Het bedrijf biedt een breed scala aan transportdiensten en kan werken met zowel open als gesloten opleggers, geschikt voor diverse sectoren.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0497 60 47 93
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0651.672.724

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Rademakersstraat 70-72 3950 Bocholt

Gratis offerte

Wij staan klaar om u te voorzien van alle benodigde details en kunnen een gedetailleerde offerte op maat maken voor uw specifieke transportbehoeften.